De închiriat | Spatii industriale

Spațiu industrial Soseaua de Centura32 A, Tunari

Zona: Centura Nord

Imobilul situat in Soseaua de Centura 32A este compus dintr-o cladire cu o suprafata de 3400 mp in interiorul careia se afla la etajul 1 birouri in suprafata de 1700 mp. Pe zona de birouri inaltimea este de 4.50m . Inaltimea depozitului la streasina este de 8m si la coama de 10.70m . Depozitul este dotat cu 2 rampe de andocare, una pentru camioane si una pentru autoutilitare de 3,5 tone. Depozitul are 13 usi sectionale drive-in fiind personalizat astazi pentru activitatea de curierat. Aceasta locatie este autorizata ISU pentru acest tip de activitate.
Amplasare : Zona Nord; Suprafata disponibila 12.150 mp ; Suprafata platforma 9.000 mp ; Pozitionare Comuna Tunari, Acces La Soseaua de Centura .
Date generale birouri : Suprafata birouri 1.782 mp,Tip dispunere: open space si partitionat, confort Clasa B+, situate la etaj, chillere cu aport de aer proaspat, sistem detectie incendiu, cablare CCTV, control acces, comunicatii cablare voce/date, partitionare cu sticla securizata, back-up alimentare cu generator electric de 300KVA .
Date generale depozit : Suprafata depozit 3.150 mp ; sistem incalzire cu aeroterme, sistem detectie incendiu, cablare CCTV, control acces, comunicatii Cablare voce/date, acces cargo, usi sectionale industriale, rampe acces drive-in, rampe descarcare pentru autoutilitare de 3.5t si camioane de 7.5 si 20t, Incarcare pardoseala 5t/mp, extensii depozit cu copertine perimetrale 7m .
Chirie birouri 5 EUR/mp/luna
Chirie depozit 4.5 EUR/mp/luna
Durata minima 3 ani


Adresa


Detalii

  • Suprafata utila: 3150mp
  • Formula etaje: Parter / P
  • Camere: 1
  • Dormitoare: 1

Dotari si utilitati

  • Alte caracteristici: Acces auto, Teren împrejmuit
  • Alte caracteristici spațiu industrial: Acces TIR, Uși de acces
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Emilian Podaru

Head Of Industrial & Logistics
TelefonPuncte de interes